• 011

O Loo Malosi e Faavavau-pulou i le Olaga E Eseese ma Eseese

O se pulou e ofuina i luga o le ulu o se fitafita;O pulou mamalu i ulu o leoleo;O pulou matagofie o mannequins i luga o le tulaga;Ma i latou o e savavali i auala o alii ma tamaitai lalelei i luga o ulu o na pulou teuteu;O se pulou malo o se tagata faufale.Ma faapena ai ma isi.

I totonu o nei pulou e tele, e i ai so'u fiafiaga faapitoa mo pulou vaomago.

E na'o le pulou vaomago e le'i teuteua ma teuteu;O lo'o fa'atumauina pea le galuega aupito sili na ia faia ma fa'aauau pea - fa'apaolo le la.

 

a8014c086e061d95f0c155af6745b9d760d9cade

 

O le pulou vaomago, i ona foliga vaaia, e mamalu ma faigofie.

O le pulou mago, aua le faigata, mana'o ia i ai ni nai laulaau i le lima, pe avea ma ni nai fusi o saito vaomago, e mafai ona e faia se faigofie ma aua le motusia le pulou vaomago o le faigofie mama sau, mo lau malaga umi. po'o le galue e maua ai se fa'ailoga o le fiafia malulu ma fa'afou.

Ae ui i lea, o se pulou vaomago faigofie, ae i le vaitafe umi o tausaga e feagai ai ma le aisa ma le kiona, matagi ma timuga sasa;I lalo o le vevela o le la e pei o le taoina o le afi, tagata faigaluega afu vevela;Ma le manava e manava e pei o se povi.

Ou te le'i su'esu'eina lelei lava le aso o le pulou vaomago.Ae ou te iloa, pulou vaomago mai le aso muamua o lona fanau mai, i na mafaufau le faavaivai loto, afu tafe afu tagata faigaluega e tuuina atu se malu ma fiafia.

O le liliuina o le tala faasolopito, e mafai ona tatou faʻalogoina o le pulou vaomago ua pasia le faitau afe o tausaga i le leo tulimanu o tagata Yuanmo ma tagata Peking, i le ballad anamua o le "tipi laupapa Ding Ding Ding", i le leo o le "yo- yo-ho-ho” o le au taʻavale i luga o le Vaitafe o Yangtze ma le Vaitafe Samasama.

Liliu le tala faasolopito, e mafai ona tatou vaʻai, pe toafia tagata faigaluega o loʻo ofuina pulou vaomago, fausia le Pa Tele feʻaveaʻi;Eli se tuuga folau e afe i luga o le alavai tele o Beijing-Hangzhou;Filifilia le mauga o Wangwu ma le mauga o Taihang i le ala;Sa fausia se alavai na faia e tagata, le Alavai o le Fu'a Mumu.Ufiufi pulou e fia aso, ae na totoe ia i tatou le tele o vavega faaletagata.

Faatasi ai ma se pulou vaomago i luga o lona ulu, o Da Yu, o le na tuuto atu i le puleaina o le vai, na ui atu i lona fale faatolu e aunoa ma le ulufale, ma tusia lona igoa toa i le talafaasolopito o le pulea o le vai Saina.O Li Bing ma lona atalii o loʻo ofuina ni pulou vaomago.Ina ua mavae le 18 tausaga o pulega faigata, na iu lava ina latou faaalia le mataupu sili ona malamalama i lo latou olaga - Dujiangyan.O lo'o ofuina e Jiang Taigong le mata'utia o se pulou vaomago, o lo'o nofo i le vaitafe fagota, fa'atali mo le avanoa e fa'aalia ai lana taleni ofoofogia;O le le fia ifo i lalo, o Tao Yuanming o lo'o ofuina se pulou vaomago, fiafia i lona olaga fa'alilolilo ...... i totonu o lana fa'ato'aga ua totōina i chrysanthemums ma fatu pi.

Matou te manatua o Chen Sheng, o le na tuai ona o le mamafa o timuga ma sa noatia e vavaeeseina lona ulu e tusa ai ma le tulafono a le Qin Dynasty, na aveese lona pulou vaomago i luga o lona ulu i luga o le fanua o Daze Township ma faia se leo tele. i ana aumea: “E te fia maua se fatu?”O le toatele o soa foi na uuina o latou pulou vao ma laau i luga o latou lima, tali leotele i le valaau a Chen Sheng, agai i luga o le auala o Qin tetee, ma tatalaina se itulau fou i le talafaasolopito o Saina.


Taimi meli: Sep-15-2022