• 011

Uluao Sau "Tagata Tamaoaiga"

I le masina o Me 2019, na faamalo atu ai e le Matagaluega a le Matagaluega o Linyi Municipal Committee se vaega o "kusi taʻitaʻia" i pisinisi a tupulaga talavou i nuu i tua.O Zhang Bingtao, o le pule sili o Shandong Maohong Import and Export Co., LTD., o se tagata mai le nuu o Gaoda, Shengli Town, Tancheng County, na manumalo i le igoa mamalu o le "Youth Good" i Yimeng Rural Entrepreneurship and Prosperity.

Zhang Bingtao, na fanau i le 1981, na faauu mai le Iunivesite o York i Kanata.I le 2012, ina ua uma ona ou aʻoga i fafo, sa ou toe foʻi i le Gaanda Village, Shengli Town, Tancheng County, loʻu nuʻu, ma faʻavaeina se kamupani e atiaʻe le faʻaulufale mai ma le faʻatau atu o le pulou vaomago.E ala i le "Internet +" faʻataʻitaʻiga, ua faʻaleleia ai le lauiloa o pulou vaomago, faʻalauteleina le faʻatauga faʻatau, faʻalauteleina auala faʻatau, ma faʻalauteleina le atinaʻeina o nuʻu i tua.

Tu'u totogi maualuga i fafo ae toe fo'i i le fale e fai ma pulou fa'a "tama'aiga"
Ina ua uma ona faauu mai suesuega i fafo i le 2007, sa nofo Zhang Bingtao i Kanata ma auai i le Taiwan Acer Group e nafa ma le faatauina atu o oloa ma fuafuaga.Faʻalagolago i lona malamalama tau maketi, o lana faʻatinoga na faʻaleleia i lea laasaga ma lea laasaga.Faatasi ai ma se totogi faalemasina e sili atu i le 4,000 Canadian yuan, e tutusa ma le sili atu i le 20,000 yuan, siosiomaga faigaluega lelei ma tulaga lelei o le olaga, sa i ai muamua ia Zhang Bingtao se lagona maoae o le ausiaina.

Amata i le pito i lalo ma tauivi e avea ma se tagata tomai faapitoa i pisinisi pulou
Na ia tu'ua lana galuega "kola pa'epa'e" na totogi lelei ae toe fo'i atu i nu'u i tua e galue i le gaosiga o pulou vao.O lona manatu e uiga i galuega na faigata ai ona talia ana uo na siomia o ia.“Na ‘ou ola a’e i nu’u i tua, o lea e loloto ai lo’u alofa i lenei fanua, o lo’o una’ia fo’i e le atunu’u le atina’eina o atina’e fa’aonaponei ma le vala’au mo le ‘mass entrepreneurship and innovation’, ou te manatu e mafai ona ou faia se suiga i le amataina o se pisinisi i totonu. nuu i tua.”O le tali filemu a Zhang Bingtao o se faʻamatalaga malosi o lana miti.

Ina ia mafai ona malamalama atili i le pisinisi lalaga vaomago, sa ia asiasi atu i faleoloa lata ane i aso uma e fai ai suʻesuʻega maketi ma malamalama i ituaiga, maketi ma atinaʻe o pulou vao.I totonu o se fale gaosi pulou umi, na amata ai o ia o se failautusi taliaina ma galue o se failautusi faleteuoloa, packer, mamanu ma le ulu o le Matagaluega o Fefaatauaiga i fafo, ma isi. i se tagata poto faapitoa, ma maua ai foi le taitaiga o lana lava pisinisi.

Malosi le tula'i, mo le pulou mago ma apaau e alu ese
I le maeʻa ai o le sili atu ma le tausaga o suʻesuʻega maketi, na iloa ai e Zhang Bingtao o le faʻataʻitaʻiga faʻatauga masani ua le mafai ona faʻatautaia le atinaʻeina o The Times, ma e le malosi le faʻatau atu o fefaʻatauaiga i fafo, faʻatapulaʻaina le atinaʻeina o le tele o pisinisi.I le 2013, na resitalaina ai e Zhang Bingtao Shandong Maohong Import and Export Co., Ltd. i Linyi e fa'aputu ai tupe mai punaoa eseese.Na ia manaʻo e faʻaoga lona poto masani i le maketiina ma le faʻatau atu e totō ai apaau mo le pisinisi o pulou vaomago.

O mea uma e faigata i le amataga, na o a latou lava taumafaiga e maua ai se tulaga i le tele o fesoʻotaʻiga, na ia faʻaogaina lona faʻatauga fesoʻotaʻiga ma le poto faakomepiuta, faʻalagolago i luga o Alibaba International platform, faʻavaeina se faleoloa, amata ona fai pisinisi faʻatau oloa.I le amataga o le fa'afaigaluegaina o le kamupani, e le'i lauiloa ma e le'i va'aia lelei le kamupani, o lea na amata ai na'o le to'afa tagata.Ina ia faia lelei lana galuega, e faʻaalu e Zhang ona aso e matamata ai i lana komepiuta ma moe i lalo ifo o le lima itula i le aso.O se taunuuga o le tele o galuega, e tasi le mita fitu e sili atu nai lo lona ulu e itiiti ifo i le 100 jin, o le malosi o le tino e leaga foi, o sina malulu e sau, o le a maua se malulu mo se taimi umi.

E tauia le galue malosi.E ala i taumafaiga le faatuaoia a lenei au laiti, na auina atu ai e le kamupani le silia ma le 1 miliona yuan i lena tausaga.A maeʻa le ono tausaga o le atinaʻe, o le pisinisi e aofia ai ituaiga eseese o pulou, faʻapipiʻi Hebei, Zhejiang ma isi nofoaga, e masani lava ona auina atu i fafo i Europa, Amerika, Iapani ma Korea i Saute ma isi atunuu, i le 2018, o le auina atu i fafo o fefaʻatauaiga i fafo na sili atu i le 30. miliona yuan.

I le 2016, na toe vaʻavaʻai ai Zhang Bingtao i Saina ma amata ona auai i pisinisi faʻa-lotoifale a Chuang Yun, fai pisinisi faʻatau pulou.I le na o le lua tausaga, o le aofaʻi o faʻatauga o fefaʻatauaʻiga i totonu o le atunuʻu na oʻo atu i le 5 miliona yuan, faʻatupu moni ai se tulaga lelei o le fuga i fafo ma le fale.

I le taimi nei, o loʻo fuafua Zhang Bingtao e faʻalauteleina le atinaʻeina o paka e-pisinisi.“O le televave o le atina’e o pisinisi e-fefa’ataua’iga ua fa’ateleina ai le sao taua i le si’itia ai o le atina’eina o le tamaoaiga o le itumalo,” o lana fa’aaliga lea."Faʻatasi ai ma faiga faʻavae a le malo talu ai nei, ou te lagona o loʻo sau le pisinisi e-commerce, o loʻu lumanaʻi e le o se miti."


Taimi meli: Tes-28-2022